Dáárom is Sebregts Mode anders…

De steden puilen uit van kledingwinkelketens… om van internet nog maar te zwijgen. Wat vindt u bij Sebregts Mode dat u daar niet vindt? We zetten het graag voor u op een rijtje.

1. Uw kleding op maat gemaakt

Vijf dagen per week werken onze coupeuses aan o.a. het innemen van rokken, het inkorten van broekspijpen, het korter maken van mouwen etc. Zo weet u zeker dat uw aankoop écht als gegoten zit.

2. Gratis parkeren

Bij ontspannen winkelen hoort een goede bereikbaarheid. U vindt Sebregts Mode aan de rustige Dorpsstraat in Ossendrecht en kunt er altijd gratis op loopafstand parkeren, vaak vlak voor de deur.

3. Alles onder één dak

Voor man of vrouw, voor bovenkleding, voor ondermode, voor nachtkleding en voor beenmode… u vindt het allemaal bij Sebregts Mode.

4. Vaste klanten voordeel

Bij Sebregts Mode werken we met een klantenkaart waardoor u korting spaart op uw bestedingen (m.u.v. afgeprijsde artikelen). Zo wordt u als trouwe en terugkerende klant beloond!

5. Uniek assortiment, mooie merken

Bij Sebregts Mode mag u een topkwaliteit verwachten tegen een eerlijke prijs. De prijs/kwaliteitsverhouding is bij onze merken heel belangrijk. Toonaangevende merken hangen graag in onze winkel!

6. Extra aandacht voor seniore klanten

Voor klanten op leeftijd maken we graag tijd om in alle rust kleding te kiezen en passen. Wanneer het lastig is om naar de winkel te komen, dan komen wij u binnen de eigen regio graag thuis ophalen. Op uitnodiging van de klant kan er ook thuis gepast worden.

Kom langs!

U bent van harte welkom bij ons in de winkel aan de Dorpstraat 33 in Ossendrecht. Tot snel!