Er valt wat te kiezen bij Sebregts Mode

Wij streven naar een mix van goede merken, kwaliteit en betaalbaarheid. Dames en heren vinden bij ons altijd het juiste kledingstuk voor vrije tijd of speciale gelegenheid. En natuurlijk helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

Dameskleding

Stijlvol of casual, onze merken staan in ieder geval altijd voor “net wat anders dan anders”. Elk jaar bezoeken we de modebeurzen en onze leveranciers om een aanbod samen te stellen dat in de smaak zal vallen bij vaste én nieuwe klanten. Ook het maatje meer wordt niet vergeten, wij hebben een ruim aanbod in de grotere maten, tot en met maat 52.

Onze damescollectie omvat o.a. de volgende merken: Erfo, Signature, Stark, Ascari, Another Women, Roberto Sarto, Wega-Jacks, Via Appia, Gerke, Rene Freres, Sensia, Imitz, Leonaperdonna, Setter en Barbara Lebek.

Herenkleding

Geen liefhebber van parkeergedoe, drukke winkelstraten en urenlang slenteren langs winkels die allemaal op elkaar lijken? Kom naar Sebregts Mode voor een ruime keuze uit de beste mannenmerken. En past die mooie broek net niet helemaal? Dan maken we die alsnog perfect op maat.

Onze herencollectie omvat o.a. de volgende merken: Meyer Hosen, Fellows United, S4 Fashion, Culture, Giordano en Baileys.

Ondermode, beenmode & nachtkleding

Ook dat wat niet altijd direct in het zicht is, mag mooi en kwalitatief zijn. Sebregts Mode biedt een uitgebreid assortiment beenmode en ondermode voor dames en heren. Ook ‘schone slapers’ kunnen bij ons hun hart ophalen.

Onze collectie ondermode, beenmode en nachtkleding omvat o.a. de volgende merken: Triumph, Mey, Schiesser, Sloggi, Ten Cate, Hollandia, Schiesser, Triumph en Mey/Oroblu.

Kom langs!

U bent van harte welkom bij ons in de winkel aan de Dorpstraat 33 in Ossendrecht. Tot snel!